Garioni Naval Group
Industrijski kotlovi
Gorionici 1 do 50 MW snage
S-MAN

HP Technik

Stordy

 

 

Wanson

Važno saopštenje

Preduzeće "A.M.B. termo" d.o.o. je od 1996. godine generalni zastupnik kompanije "Wanson", po čijoj licenci je "Đ.Đaković" proizvodio kotlove i gorionike.

"Wanson" gorionike tipa B, ne proizvodi više od 15 godina, tako da je izašao i iz zakonske obaveze o proizvodnji rezervnih delova. Delovi koji se pojavljuju na tržištu Srbije i Crne Gore (kao i bivših republika SFRJ) nisu originalni, odnosno: ili su reparirani ili su domaće proizvodnje.

Zbog veoma teške finansijske situacije u kojoj se kompanija "Wanson" nalazi već duže vreme, a kako je pravilan rad kotla od izuzetne važnosti, smatramo da je naša moralna i poslovna obaveza da Vas na ovaj način obavestimo o nemogućnosti isporuke originalnih rezervnih delova.

Zbog specifične konstrukcije i kotla i gorionika, što je Vama poznato, do sada je na tržištu bilo veoma teško (skoro nemoguće) pronaći drugog proizvođača gorionika, koji će pomenute gorionike zameniti, a pri čemu će tehničke karakteristike kotla ostati nepromenjene.

Svesni ovog problema, kao i potrebe da se veliki broj već dotrajalih gorionika zameni novim, grupa inženjera- konstruktora iz Wanson-a je u saradnji sa proizvođačem gorionika "Energy" Bruciatori Industriali S.r.l. - Garioni Naval group, konstruisala nov gorionik, koji po svim karakteristikama zadovoljava i zamenjuje gorionike proizvođača "Wanson", što je na mnogim jedinicama u svetu i dokazano.

A.M.B. termo

Home | O nama | Kontakt